Udvalg

På grund af persondataloven, må der ikke stå tlf.nr, eller direkte E-mail til de enkelte tovholder. Brug i stedet for mail ; roedvig.borgerforening@outlook.dk eller kontaktformularen.

Rødvig Snapselaug er stedet for snapsentusiaster. Kontaktperson Ole Sidelmann Jørgensen.                                     Vi mødes, hygger og snakker og fortæller om vores spændende snapse. Og selvfølgelig smager vi også på, og kommenterer, hinandens snapse. Vi tager også på ture, hvor vi plukker bær, blomster og/eller urter til vores snapse. Vi mødes på skift hos hinanden hver anden måned på en given skiftende ugedag. Denne dag vil være sidste dag i måneden. Vi mødes kl. 19:30. Er det noget for dig. Det er en selvfølge, at du er medlem af Borgerforeningen. 

Forskønnelse af Rødvig og udviklingsplan for Rødvig: Kontaktperson er Ralf Toepler og Tom Nielsen.  

Gruppen dækker følgende områder, forskønnelse af Rødvig, herunder stationen, stranden og Rødvig skilte samt øvrig information.

 

Café gruppen: Kontaktperson til bestyrelsen er Tom Nielsen. 

I det daglige er Boye Deluran Jensen tovholder.  Vi mødes torsdage på Harmonien kl. 14.00-17.00, gratis for medlemmer, gæster betaler 20,- kr. pr, gang. Kaffe og kage 35,- kr. for alle.

Vi synger hygger, snakker nørkler og spiller kort. Nogen gange er der højtlæsning eller anden form for underholdning.

Er der et specielt arrangement, bliver det langt ind under der sker.

 

Revy/teatergruppen: Kontaktperson til bestyrelsen er Elisa Hollænder, men i det daglige er det Grethe Fischer der styrer Pensionistbanden, man skal være pensionist og medlem af borgerforeningen for at deltage som aktør.


Kunst, Mad og Musik: Kontaktperson til bestyrelsen er Freddie Larsen. 

Gruppen arrangerer den årlige festdag om sommeren på havnen.  

Julearrangement: Kontaktperson til bestyrelsen er Tom Nielsen og Ole Sidelmann Jørgensen.                                       De skal sørge for at julemanden kommer til Rødvig og at der efterfølgende bliver serveret gløgg m.m. 

Loppemarked: Kontaktperson til bestyrelsen er Elisa Hollænder. 

Parkourbane: Kontaktperson til bestyrelsen er Freddie Larsen.                                                                                   Vi arbejder på at få etableret en parkourbane i forbindelse med Sydstevnshallen til gavn og glæde for de børn og unge der ønsker at gøre brug af den. 

Mange gange har vi brug for nogle frivillige som vi efterlyser via mail i god tid før et arrangement.

Hjemmesiden: Redigeres af Freddie Larsen og Rita Siig som kan kontaktes via kontaktformular

Kom gerne med jeres bidrag, brug kontaktformularen her på hjemmesiden. Hvis I har billeder fra begivenhed som Rødvig Borgerforening er involveret i og som I gerne vil have på hjemmesiden, så send dem som vedhæftede filer på mail til: roedvig.borgerforening@outlook.dk

Opdateret 23-03-2021