Rødvig Borgerforenings logo
04/10/2022

Flintovnen havde mange besøgende denne sommer

Et hold på syv frivillige fra Rødvig Borgerforening havde meldt sig som guide og tog godt imod de mange gæster. Åbningstiden var fredag, lørdag og søndag fra 25. juni til 28. august. Hver dag kl 10–16 fordelt over to vagter. 

Ialt kom 1582 gæster indenfor, heraf næsten 400 udlændinge - flest tyskere, hollændere og svenskere, men i alt fra 22 forskellige lande. 

Den trykte information på plancherne var i denne sæson den samme som tidligere. I løbet af den kommende vinter vi i samarbejde med kommunens turismekonsulent udarbejde næste års formidlingsmateriale. 

Det lykkedes at besætte næsten alle vagter med den relativ lille gruppe af frivillige, og det betød, at hver især måtte tage mange vagter. Vi håber, at næste sæson vil få flere frivillige til at melde sig til det spændende job som guide ved Flintovnen. Kunne du tænke dig at være byens repræsentant næste sommer, så tilmeld dig gerne allerede nu på email til

Andre indlæg

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram