Rødvig Borgerforenings logo

Udvalg

Rødvig Snapselaug er stedet for snapsentusiaster. Oldermand er Hans Henrik Ibsen. Kontaktperson til bestyrelsen er Ole Sidelmann Jørgensen. Vi mødes, hygger og snakker og fortæller om vores spændende snapse. Og selvfølgelig smager vi også på, og kommenterer, hinandens snapse. Vi tager også på ture, hvor vi plukker bær, blomster og/eller urter til vores snapse. Vi mødes på skift hos hinanden hver anden måned. Vi mødes kl. 19:30. Er det noget for dig, så skriv til Borgerforeningen, via siden Kontakt. Det er en selvfølge, at du er medlem af Borgerforeningen.

Forskønnelse af Rødvig og udviklingsplan for Rødvig: Kontaktperson er Tom Nielsen.
Gruppen dækker følgende områder, forskønnelse af Rødvig, herunder stationen, stranden og Rødvig skilte samt øvrig information.

Café gruppen: Kontaktperson til bestyrelsen er Tom Nielsen.
I det daglige er det Annegrete Ravnshøj, Stense Prip og Ellen Dora Andersen der er tovholderne. Vi mødes torsdage i ulige uger på Café Klintens sandwichproviant kl. 14.30-16.30, gratis for medlemmer, gæster betaler 20,- kr. pr, gang. Kaffe og kage 40,- kr. for alle.

Vi synger hygger, snakker nørkler og spiller kort. Nogen gange er der højtlæsning eller anden form for underholdning.
Er der et specielt arrangement, bliver det langt på siden Det sker.

Revy/teatergruppen: I det daglige er det Grethe Fischer der styrer Pensionistbanden, man skal være pensionist og medlem af borgerforeningen for at deltage som aktør.

Kunst, Mad og Musik: Kontaktperson til bestyrelsen er Freddie Larsen.
Gruppen arrangerer den årlige festdag om sommeren på Havnens Dag.

Julearrangement: Kontaktperson til bestyrelsen er Tom Nielsen og Ole Sidelmann Jørgensen. De skal sørge for at julemanden kommer til Rødvig og at der efterfølgende bliver serveret gløgg m.m.

Parkourbane: Kontaktperson i bestyrelsen er Freddie Larsen. Banen er anlagt og bliver flittigt brugt.

Mange gange har vi brug for nogle frivillige som vi efterlyser via mail i god tid før et arrangement.

Hjemmesiden: Redigeres af Rita Siig og Tom Frøkjær.
Kom gerne med jeres bidrag, brug kontaktformularen her på hjemmesiden. Hvis I har billeder fra en begivenhed som Rødvig Borgerforening er involveret i, og som I gerne vil have på hjemmesiden, så send dem via Menu/Kontakt eller som vedhæftet fil på mail til:

Nævnte personer kan kontaktes via Menu/Kontakt.

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram