Rødvig Borgerforenings logo
23/11/2022

Første spadestik til Parkourbane i Rødvig

På en blæsende tirsdag 22. november 2022 var fremmødt sponsorer, Stevns Kommune og medlemmer af Rødvig Borgerforening til at foretage det første spadestik og dermed officielt sætte anlægsarbejdet til den nye bane i gang. Gymnastikbanen med redskaber forventes indviet i starten af december, om vejrguderne tillader.

Rødvig Borgerforening har de sidste par år modtaget flotte donationer, efter ansøgninger fra den hårdt arbejdende arbejdsgruppe i borgerforeningen. Uden disse pengegaver var projektet ikke blevet til noget.

Efter de praktiske udfoldelser udendørs bød borgerforeningen på et glas champagne - og en takketale af formanden Freddie Larsen.

Parkourbanen er tiltænkt interesserede i alle aldre, der gerne vil forbedre fysikken, eller bare hygge og slappe af i det rekreative hjørne af anlægget. Inde i hallen hænger mere information om anlægget.

Banen er åben hele døgnet hele året og gratis at benytte. Banen anlægges i forlængelse af Padelbanerne tæt ved Sydstevnshallen, hvor det er let at komme til, på cykel ad oplyst sti, i bil eller med bus. Nærmere om banens åbning sendes ud senere.

På billedet ses repræsentanterne, der har gjort den nye Parkourbane i Rødvig mulig.

Rødvig Borgerforening

Andre indlæg

magnifiercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram